Mi az a Bubba Gyerekhét?

A Budai Baptista Gyülekezet napközis jellegű gyerekprogramja. A célunk az, hogy adjunk a gyerekeknek egy élménydús, emlékezetes, vidám hetet, ahol egyrészt közösségi programokkal, másrészt nekik való bibliai beszélgetésekkel okozunk nekik örömet. A gyerekhetet a gyülekezetünk szervezi, de várunk rá gyerekeket bárhonnan, akár keresztény háttér nélkül is - a Bibliát még nem ismerő gyerekek is jól fogják magukat érezni a tapasztalataink alapján, illetve nem kell semmi olyanban részt venniük, amiben nem szeretnének.

Szeretnénk a Bubba Gyerekhéttel a szülőknek is örömet okozni - legyen egy olyan hét a nyári szünet elején, amikor nem kell szabadságokkal zsonglőrködniük, tudhatják, hogy gyerekük jó helyen van.

Miért Színmánia?

Az idei év témája a színek lesznek! Minden napnak lesz egy színe, sok játék, illusztráció, történet kapcsolódik majd az adott nap színéhez. (Egy tipp: aki olyan színű ruhában jön, amilyen az adott nap színe, bónuszpontot kap!)

Mikor lesz?

2022. június 20-24-ig, hétfőtől péntekig tart a gyerekhét.

Érkezés minden reggel 9:30 és 10:00 között, távozás 16:45 és 17:00 között. De fontos, hogy ha egy szülő a munkája miatt ezt nem tudja megoldani (csak korábban tudná hozni a gyermekét vagy csak később tudná hazavinni), az sem gond, igazodni fogunk az egyéni szükségletekhez, mindent meg tudunk beszélni.

Mik és hol lesznek a programok?

Minden nap más-más izgalmas budapesti helyszínen leszünk! A részleteket a létszámtól függően fixáljuk majd, de például biztosan lesz egy állatkerti napunk, egy játszóházas napunk és szeretnénk egy kreatív napot is tartani!

Mindig szólni fogunk előre, hogy hol lesz az aznapi találkozó, alapvetően a XI. kerületben. Ha valamelyik szülő nem tudja megoldani gyermeke helyszínre jutását, segítünk!

Hogy lesz a gondoskodás a gyerekekről napközben?

Minden nap felnőtt önkéntesek lesznek a gyerekekkel, köztük főleg gyakorlott gyerektanítók, illetve egészségügyi tudással rendelkezők. Nem az a célunk,hogy valahogy „letudjuk” ezt a hetet, hanem nagyon fogunk figyelni mindenkire, segíteni mindenben a gyerekeknek, hogy jól érezzék magukat. Igyekszünk például folyamatosan adni nekik naptejet, hogy ne égjenek le, illetve a (finom!) étkezésről is gondoskodunk reggeltől délutánig.

Mennyibe kerül a részvétel?

A részvétel ingyenes - a gyülekezetünknek nagyon fontos a Bubba Gyerekhét, van rá költségvetésünk; illetve pályázati lehetőségeink is vannak.

Ha valaki szeretné, támogathatja a gyülekezetet adománnyal, hálából a lehetőségért; de ezt bármikor megteheti, utólag is, nem fogjuk sem ellenőrizni, sem számon kérni.

Hol kell jelentkezni?

Sonkoly Tamás - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   +36 20 579 0414

Szükséges adatok: 

  • Gyermek neve, születési dátuma, esetleges ételallergiája és bármilyen más egészségügyi kondíciója. 

  • Szülő(k) neve, telefonos és e-mailes elérhetősége.

  • Tervezett részvételi napok (ha esetleg nem tud a gyermek mind az öt napon részt venni).