tisztelet

Van kérdésed a tiszteletről? Szeptember utolsó vasárnapján új igehirdetés-sorozat kezdődött a tisztelet témájáról, és már most sokan jeleztétek, hogy izgalmas a téma, sok kérdésetek van róla. Ezért most kísérleti jelleggel kipróbálunk egy új eszközt.

A hét során itt tudtok kérdéseket feltenni vasárnara: www.pigeonhole.at (Az e heti belépési kód: TISZTELET777)

Reméljük, hogy ez az új módszer hasznosnak bizonyul, és segít Béla pásztorunknak is, hogy a tanításokban kitérjen olyan dilemmákra, amelyek sokak számára most aktuálisak. Nem ígérjük, hogy minden kérdésre lesz válasz az igehirdetésekben, ha valamelyikre nem kerül sor, azt természetesen a sorozat után személyesen is feltehetitek Bélának, beszélgethettek vele róla.

Egy kis útmutató szükség esetére: ez a kérdésfeltevős honlap részben angolul van, de a használata egyszerű.

  • Kattints a narancssárga "Belépés" gombra a kezdéshez.
  • Itt már láthatod mások kérdéseit, a mellettük lévő, felfelé mutató háromszöggel jelezheted, ha valamelyik különösen is érdekel, így az a kérdés feljebb kerül.
  • Ha más nem tette még fel a kérdést, ami téged érdekel, akkor gépeld azt be a felső fehér szövegdobozba (max 200 karakter hosszan), majd alul az "ASK" gombbal tudod elküldeni.
  • Utána megjelenik egy ablak, ahová be tudod írni a nevedet. Nem kötelező, ha nem töltöd ki, akkor anonim módon kérdezel. Utána a narancssárga "Ask" gomb küldi el a kérdést.

(Ha valaki nem boldogul ezzel az új módszerrel, keresse bátran Sonkoly Tamást!)