A Budai Baptista Gyülekezetbe gyerekekkel is lehet jönni, sőt, örülünk, ha tagjaink és látogatóink a gyerekeiket is magukkal hozzák. Amikor semmi nem akadályozza a rendes működésünket, a legkisebbek számára egy játékokkal felszerelt gyerekszobát biztosítunk, ahol az apukák-anyukák kihangosítva követhetik az istentiszteleteket. Az óvodásoknak és az alsós iskolásoknak gyerektanítóink tartanak foglalkozást, „vasárnapi iskolát” az istentisztelet alatt – itt csoportban, játékosan, kézműves foglalkozásokkal kiegészítve tanulhatnak Istenről és a Bibliáról.

Most, a járványügyi veszélyhelyzet idején ez persze nem működik, így igyekeztünk a vasárnapi iskolát átterelni az internetre. Az online foglalkozások minden vasárnap 11:15-től délig tartanak (de ha módodban áll, itt nyomon követheted előtte a tíz órakor kezdődő istentiszteletünket is). A Google Meet alkalmazást használjuk, ami számítógépen és okostelefonon egyaránt elérhető.

Ha a járványhelyzet miatt nem működik a megszokott gyerekalkalmatok, ha szeretnéd, hogy a gyereked tanulhasson Isten dolgairól, csatlakozzatok bátran! Az alkalmak nagyjából az 5-10 éves korosztálynak szólnak – ha a gyereked kisebb vagy nagyobb ennél, illetve ha bármi egyéb kérdés merült fel benned, keresd Sonkoly Tamást az alábbi elérhetőségeken.

A csatlakozáshoz szükséges Google Meet-hivatkozást is itt kérheted el:

Sonkoly Tamás
sonkoly
facebook.com/sonki
+36 20 886 8179

Várunk!

Bea, Beni, Imi, Juli, Tamás, Viki