1

Gyülekezetünk Örömhír Munkacsoportja örömmel jelenti, hogy elkezdődött a Hídépítő Csapat szervezése! Minden gyülekezetünkbe járót szeretettel várunk, sőt hívunk a csatlakozásra!

Célunk: Építsünk hidakat a még nem keresztények felé, amelyen át tud sétálni Jézus!

A terv a következő:

  • Szeretnénk egy csapatot, testvéri csoportot szervezni azokból, akiknek különösen is a szívén van az evangélizáció, az elveszettek elérése Jézus örömhírével. Isten nem magányos harcosoknak hív minket, ő gyönyörködik benne, ha együtt, egységben vagyunk; és nekünk is könnyebb együtt a kitartás, előrejutás. Egyedül akarsz hidat építeni vagy testvérekkel közösen?
  • Segítsük és bátorítsuk egymást az evangélizációban! Beszélgessünk sokat, támogassuk egymást, osszuk meg egymással az örömeinket és kudarcainkat. A Hídépítő Csapatban mindenki meg fogja érteni, ha boldogan elújságolod, hogy Isten milyen jó evangélizációs alkalmat, például baráti beszélgetést tett számodra lehetővé; vagy ha szomorúan elmeséled a nehézségeidet, például amikor elutasították a meghívódat vagy amikor rosszabb színben láttak téged a hited megvallása miatt.
  • Imádkozzunk egymásért és mindazokért, akiknek az evangéliummal való elérésére hív minket Isten! Az ima nélkülözhetetlen szellemi fegyverünk – jó így támogatnunk egymást, és jó érzés tudni, hogy van kitől ima-támogatást kérni.
  • Tanuljunk együtt az evangélizációról. Nem trükkös, vagy akár manipulatív módszereket szeretnénk megtanulni, hanem sok jó tanítás / könyv / cikk / Bibliamagyarázat létezik az evangélizációról, amelyeket együtt könnyebb lesz elsajátítanunk.
  • Szervezzünk programokat annak fényében, hogy Isten kik felé nyit ajtót nekünk az evangélizációban. Alfa-kurzus? Lelki Lift? Evangélizációs hét? Házicsoport? Személyes Bibliatanulmányozás? Hétvégi elvonulás? Családi rendezvény? Keresztény művészeti esemény? Sok jó módja lehet a hídépítésnek, mi azokon fogunk dolgozni, amelyekre Isten hív minket, mint Hídépítő Csapatot, és amelyeknél látjuk, hogy valóban el tudjuk érni velük a ránk bízottakat.

Mit várunk azoktól, akik csatlakoznak? Nem korlátokat, hanem lehetőségeket szeretnék teremteni a Hídépítő Csapat számára, segíteni helyzetbe hozni mindenkit az evangélizációban. Ezért:

-        Bármikor lehet csatlakozni, és bármikor vissza is lehet lépni, ha úgy látod.

-        Részt vehetsz minden Hídépítő lehetőségen, de egyik sem lesz kötelező.

-        Nem lesz központilag meghatározott tartalom, hanem együtt fogjuk megbeszélni, kitalálni, hogy mikor mire fókuszáljunk, milyen formákban működjünk együtt.

-        Alapvetően a Budai Baptista Gyülekezet része a Hídépítő Csapat, de nem feltétele a csatlakozásnak, hogy a gyülekezetünk tagja legyél.

 

A Hídépítő Csapat 2021. február 1-jén indul! Ha szeretnél csatlakozni, vagy bármilyen kérdésed van, lehetőleg még januárban keresd az elöljáróság bármely tagját; főleg az Örömhír Munkacsoportot, az alábbi elérhetőségeinken.

Szeretetel üdv:

Sonkoly Tamás

Az Örömhír Munkacsoport vezetője, gyülekezeti elöljáró

2

Sonkoly Tamás

0620-886-8179

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

3

Simon Dávid

0630-758-5609

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

U.I.

Volt egy igehirdetés 2021. január 17-én délelőtt az evangelizációról. Ha esetleg nem láttad, ide kattintva megnézheted Youtube-on, ide kattintva pedig elolvashatod a leiratát.