A legjelentősebb változások a vasárnapjainkat érintik, ugyanis erős járványvédelmi korlátozások mellett, de újraindítjuk a személyes, imaházban tartott istentiszteleteket. Ezekre a szokott időpontban, minden vasárnap 10:00-tól kerül sor, de csak mintegy 45 perces hosszban és közös énekek nélkül. Az online közvetítés természetesen továbbra is megmarad – aki nem szívesen jönne még közösségbe, esetleg kora vagy egészségi állapota nem engedi a részvételt, az interneten élőben követheti az istentiszteleteket, mint ahogy az alkalmat követő online beszélgetés lehetősége is fenn fog maradni.

Minden negyedik vasárnap szabad téren tervezzük megtartani az istentiszteleti alkalmat. Ekkor jóval kevesebb korlátozással kell majd számolnunk és énekelhetünk is.

A vasárnapi imaórák továbbra is online fognak zajlani, de átkerülnek délutánra, 17 órai kezdettel, hogy a délelőtti istentiszteleten személyesen részt vevők se maradjanak le róla.

A csütörtöki bibliaórák változatlanul online, változatlanul 18:30-kor fognak kezdődni és a bibliaórákat követő internetes beszélgetős alkalmak is megmaradnak.