Kedves testvérek, kedves látogatók!
 
Két barátunk úgy döntött, hogy ezután nem úgy éli az életét, mint eddig, hanem bemerítkezve megpecsételik a szövetségünket Krisztussal. (A bemerítés a keresztség általunk gyakorolt formája - az részesül benne, aki saját akaratából így dönt, és akire igaz a Bibliai idézet: "Ezért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre." - 2 Korinthus 5:17.) Ha kíváncsi vagy a történetükre, ha szívesen megismernél egy szeretetteljes közösséget, vagy vágysz arra, hogy Istent jobban megismerd, szeretettel várunk!

A járványhelyzet miatt számos alkalmi szabályt kell követnünk, ezekről részletesebben itt tájékozódhatsz.

Gyere bátran olyan ruhában, amit ünnepléshez illőnek gondolsz. Ha a farmert és pólót tartod annak, abban – reméljük, nem feszélyez majd, hogy többségünk ünneplőben lesz. Amit hozhatsz magaddal: egy mosolyt, pár kedves szót, és a téged feszítő kérdéseket az élettel kapcsolatban. Másra nem lesz szükséged.

Kezdés: 2020. július 26., vasárnap, 10:00

Helyszín: Budai Baptista Gyülekezet – 1118 Budapest, Alsóhegy utca 38.

Igyekszünk a lehető legtöbb férőhelyet biztosítani, így néhány ponton módosítanánk az ülésrendet. Egyfelől az oldalirányú távolságtartás szabályait: míg jelenleg csak az egy háztartásban élők ülnek közvetlenül egymás mellett és minden más esetben két széket szabadon hagyunk, most vasárnap az érkezőkre szeretnénk bízni, hogy mekkora távolságot tartanak. Amikor megérkeztek, arra kérünk benneteket, hogy kövessétek az ültető testvérek útmutatásait és jelezzétek nekik, hogy nektek mi fér bele: szeretnétek-e két szék távolságot tartani a mellettetek ülőtől vagy inkább csak egyet, esetleg az sem zavar-e, ha közvetlenül mellétek ül valaki.
 
Másfelől néhány szorgalmas testvér a héten átrendezte az üléssorokat úgy, hogy azok messzebb kerüljenek egymástól, így nem kell minden második sort kihagyni, azaz eleve sokkal több szék áll majd rendelkezésünkre.
 
Mindezeken felül az udvari sátrat is fel fogjuk állítani, így aki nem bírja a maszkviselést (vagy csak esetleg nem jut már neki benn hely), ott is követheti majd az alkalmat.