Kedves testvérek, kedves látogatók!
 
Az elmúlt hetek járványterjedési adatait látva szeretnénk kérni benneteket, hogy aki tudja ezt vállalni, az már csak az egymás iránt érzett szeretetünk és felelősségtudatunk miatt is viseljen maszkot az imaházban. Ha ezt minél többen vállaljuk, azzal egyszerre segítünk azoknak a testvéreinknek és látogatóinknak is, akik valamilyen okból nem tudnák vállalni a maszkviselést, hiszen ha csak néhányan nem hordanak maszkot, azzal a fertőzésveszély is kisebb, mintha senkin nem lenne.
Ha rendelkeztek a viselő számára is erősebb védelmet jelentő FFP2-es típusú maszkkal, megköszönjük, ha azt hordjátok. Az imaházban is biztosítunk maszkokat azoknak, akiknek nincs, de vállalják, hogy felvegyenek egyet.
Ha elővigyázatosak vagyunk, akkor némi kényelmetlenség árán nemcsak a koronavírustól, hanem az influenzától, a szezonális náthától és számos egyéb fertőzéstől is jobban védjük egymást.
 
Kérünk továbbá benneteket, hogy továbbra is maradjon mindenki otthon, ha akár csak enyhe betegségtüneteket is észlel magán. És persze az sem árt, ha ezután is igyekszünk a kézmosási, távolságtartási és egyéb járványügyi szabályok olyan jellegű betartására, amivel továbbra is sikeresen védhetjük egymás egészéségét.
 
Köszönjük a megértéseteket, Isten áldjon mindnyájunkat!