Kedves testvérek, kedves látogatók!
Bár már nem kötelező a maszkviselés, még mindig hatvan-hetven ember veszti életét naponta a koronavírus-járványban Magyarországon. Így mindenkit, aki tudja ezt vállalni, arra kérünk, hogy egymás iránt érzett szeretetünk és felelősségtudatunk részeként viseljünk egyelőre továbbra is maszkot az imaházban.
Ha ezt minél többen vállaljuk, azzal azoknak a testvéreinknek és látogatóinknak is segítünk, akik valamilyen okból nem tudnák vállalni a maszkviselést, hiszen ha csak néhányan nem hordanak maszkot, azzal a fertőzésveszély is kisebb, mintha senkin nem lenne.
Ha rendelkeztek a viselő számára is erősebb védelmet jelentő FFP2-es típusú maszkkal, megköszönjük, ha azt hordjátok. Az imaházban is biztosítunk maszkokat azoknak, akiknek nincs, de vállalják, hogy felvegyenek egyet. Azokat is örömmel látjuk természetesen az alkalmainkon, akik nem tudják vállalni a további maszkviselést.
Ha elővigyázatosak vagyunk, akkor némi kényelmetlenség árán nemcsak a koronavírustól, hanem az influenzától, a szezonális náthától és számos egyéb fertőzéstől is jobban védjük egymást.
Kérünk továbbá benneteket, hogy továbbra is maradjon mindenki otthon, ha akár csak enyhe betegségtüneteket is észlel magán. És persze az sem árt, ha ezután is igyekszünk a kézmosási, távolságtartási és egyéb járványügyi szabályok olyan jellegű betartására, amivel továbbra is sikeresen védhetjük egymás egészéségét.
Köszönjük a megértéseteket, Isten áldjon mindnyájunkat!