bubba header

Hamarosan itt van újra a nyár, és vele együtt sok család számára a visszatérő dilemma: hol és hogyan tudnának gyerekeik számára tartalmas, színvonalas; egyszerre kalandos és kreatív táborozási lehetőséget találni – mindezt ráadásul egy szeretetteljes, támogató közegben?

Erre az összetett dilemmára szeretnénk nektek a tavalyi évhez hasonlóan egy alternatívát nyújtani.

Helyszín: Budai Baptista Gyülekezet

1118 Budapest, Alsóhegy utca 38.

Időpont: 2024. július 8. - 2024. július 12.

A programok mind az öt napon 8 órától 16 óráig tartanak, de a gyerekek már 7.30-ra is érkezhetnek, és 16.30-ig lehet értük jönni.

Amennyiben ezek az időpontok nem megoldhatóak a családok számára, kérjük, jelezzék, és igyekszünk segítséget nyújtani.

              

Szeretettel várunk minden általános iskolás korú gyereket, kicsiket és nagyokat egyaránt, elsőtől egészen a nyolcadik osztályos korosztályig bezárólag!

A tábor teljes összege 15 000 Ft/gyerek, mely tartalmazza a programok díját, valamint napi háromszori étkezést. (Ételallergia, ételintolerancia esetén is tudunk megoldást nyújtani előzetes jelzés esetén.)

Ha a család anyagi helyzete nem engedi meg a fenti összeg kifizetését, a táborozás összköltségét 5000 Ft-ra tudjuk csökkenteni. Ez esetben kérjük, legyenek szívesek a kérelmet megindokolni.

A várható programokról: naponta lesz bibliai történetekről tanítás, csoportbeszélgetések, ezen kívül kézműves foglalkozások, sporttevékenység, kötetlen szabadidős programok sok játékkal, az egyik napon kirándulás. A 2023-as napközis táborunkban – többek között - nyomozós-kincskeresős játékot tartottunk, ellátogattunk a Tarzan Parkba, részt vettünk a BME sportpályáján buborékfoci versenyen, izgalmas előadást hallgattunk meg az állatok sokszínű világáról, ügyességi akadálypályán játszottunk. Idén is hasonló jellegű érdekes, változatos, valódi élményt nyújtó programokra számíthatnak a gyerekek. Önkénteseink mindent megtesznek azért, hogy ezek a napok felejthetetlen élményt nyújtsanak majd a táborban résztvevő gyerekek számára és testileg-lelkileg feltöltődve emlékezzenek vissza az együtt töltött időre.

Bővebb információ, konkrét kérdés, kérés esetén készséges szeretettel áll az érdeklődök rendelkezésére Szabóné Petra a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A jelentkezéshez kattints ide!